Complete schilder

« van 3 »

Aplex is uw complete schilder uit Spijkenisse. Maar ook in de wijde omgeving zorgen wij graag voor prima schilderwerk, binnen en buiten. Niet alleen in de zomer, maar ook in de winter. Want wist u dat moderne schilders tegenwoordig (bijna) het hele jaar door kunnen werken?

Aplex is uw schilder uit Spijkenisse en omstrekenGoed schilderen betekent de juiste aanpak en een huis dat lang mooi blijft! Slecht schilderen betekent problemen. Het is dus belangrijk dat uw schilder zijn vak goed verstaat. Wij hebben zowel de juiste opleiding als de juiste ervaring – samen zorgt dat voor de meest complete schilder in Spijkenisse. U profiteert!

Onze diensten:

  • Binnen schilderwerk
  • Buiten schilderwerk, ook in de winter
  • Behangen
  • Glasweefseltechnieken

Méér dan een schilder…

Wat Aplex nóg completer maakt, is dat wij ook vakmensen zijn in het verhelpen van houtrot en in glaszetten. Daardoor kunnen wij alle werkzaamheden in één hand houden. Dat is beter voor de kwaliteit en scheelt in de prijs.

Aplex is een jong, modern en kleinschalig bedrijf. Wij werken zowel voor particulieren als voor bedrijven en verenigingen van eigenaren.

Meer weten over houtrot repareren en glas zetten.

okRuime Aplex-garantie: Op schilderwerk en houtrot repareren geven wij een aflopende garantie tot maximaal 6 jaar. Afhankelijk van de kwaliteit van de ondergrond of de toegestane reparatie.

Bij glas: 10 jaar op het lekken van ISO glas.

Wist u dat een schilder ook wel een huisschilder wordt genoemd? (Bron Wikipedia)