Houtrot repareren

« van 2 »
Aplex komt graag uw houtrot repareren in Spijkenisse en omgeving! Houtrot repareren doe je er niet ‘even bij’ als schilder, het is een vak apart. De houtrot vinden en verwijderen, kiezen tussen vullen of nieuw hout, de juiste materialen en de juiste aanpak. Alleen dan wordt het probleem écht opgelost.

Onze diensten:

  • Pasta-reparaties
  • Deelvervangingen
  • Vervangen van complete draairamen en deuren

En vervolgens snel en vooral goed schilderen – ook daarvoor bent u bij Aplex aan het goede adres. Als totaalbedrijf verzorgen wij uw houtrot reparatie, uw schilderwerk én zetten wij uw glas. Alles met vakmanschap hoog in ons vaandel.

Aplex is een jong, modern en kleinschalig bedrijf. Wij werken voor een tevreden klantenkring van zowel particulieren, bedrijven als verenigingen van eigenaren. Door onze moderne technieken kunnen wij (bijna) het hele jaar door werken, ook in de winter met volledige garantie. Laat uw houtrot niet te lang doorwoekeren, bel Aplex in Spijkenisse!

Meer weten over schilderwerk en glas zetten.

houtrot repareren Spijkeniss
Voor
houtrot repareren Spijkeniss
Na

okRuime Aplex-garantie: Op schilderwerk en houtrot repareren geven wij een aflopende garantie tot maximaal 6 jaar. Afhankelijk van de kwaliteit van de ondergrond of de toegestane reparatie.

Bij glas: 10 jaar op het lekken van ISO glas.